Privacybeleid

werken-bij Endenburg website

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle website bezoeken bij Endenburg Elektrotechniek B.V. Pr. Pieter Christiaanstr 503066 TB Rotterdam, KvK 24154312.

Versie: [17 april 2019 + V1.1]

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website www.werkenbijendenburg.nl verkrijgen wij bepaalde gegevens van u.

De gegevens die wij ontvangen via het contactformulier onder vacatures worden gebruikt om contact op te nemen voor verdere informatie en eventueel het opvragen van een cv. Indien de sollicitatie geen verder vervolg heeft, worden de gegevens bij ons verwijderd.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt voor analytische redenen en marketing doeleinden. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Endenburg Elektrotechniek B.V. of die van een derde partij.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • het internetaanbod voor u interessanter te maken middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen (advertentie cookies).

Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken de volgende technische cookies:

  • WordPress cookies t.b.v. onthouden login
    Doel: Deze cookie houdt bij hoe jij de website gebruikt en worden alle voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Met deze informatie kunnen wij de website nog beter afstemmen op jouw behoeften.
    Bewaartermijn: De cookie komt van WordPress en wordt na maximaal 48 uur verwijderd.
    Delen: WordPress deelt geen anonieme data met derden. Zie WordPress Privacybeleid

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website en de effectiviteit van onze campagnes. Wij gebruiken de volgende analytische cookies:

  • Google Analytics (geanonymiseerde data)
    Doel: Deze cookie houdt bij hoe jij de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Met deze informatie kunnen wij de website nog beter afstemmen op jouw behoeften.
    Bewaartermijn: De cookie komt van Google en wordt na maximaal 26 maanden verwijderd.
    Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Zie Google Privacybeleid

Advertentie cookies

Met deze cookies bekijken we welke pagina’s u heeft bezocht op onze website. Deze informatie gebruiken we om voor u relevante advertenties van Planetree te plaatsen op andere websites die u bezoekt. We werken hiervoor samen met advertentiepartners zoals Google of Facebook. Via deze partners kunnen we ook zoeken naar andere doelgroepen voor wie onze advertenties interessant kunnen zijn. De advertentiepartners kunnen met advertentiecookies volgen welke websites u nog meer bezoekt. We plaatsen deze cookies alleen als u ons hier toestemming voor geeft.

We meten hoeveel mensen op onze advertenties klikken. Zo helpen de advertentiecookies ons om onze digitale marketing te verbeteren.

Let op: Geeft u ons geen toestemming om deze cookies te plaatsen? Dan kan het nog steeds zijn dat u aanbiedingen van ons ziet. Deze aanbiedingen hebben we dan niet gebaseerd op uw gedrag.

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulppagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere websites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar websites van derden

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door contact met ons door een e-mail te sturen aan info@endenburg.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 010-4523822 op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

Endenburg Elektrotechniek B.V.
Pr. Pieter Christiaanstr 50
3066 TB Rotterdam
KvK 24154312

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens via onze website. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB