Binnendienst

Een plek om jezelf te ontwikkelen

Welkom op kantoor

Een warm welkom op ons kantoor! Een inspirerende plek om het beste uit jezelf te halen. Wij zorgen ervoor dat alle projecten tot in de puntjes wordt uitgedacht en voorbereid. Zo leveren wij kwaliteit aan onze klanten en kan de buitendienst goed voorbereid aan de slag gaan. Ook bij ons op kantoor is elke dag anders en uitdagend! Maar vragen kunnen altijd gesteld worden. Je bent altijd welkom om een dagje mee te lopen om te kijken of dit de plek is waar jij jezelf kan ontwikkelen.

Fijne werkomgeving

Een goede en gezonde werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom krijg je bij ons alles wat nodig is om je werk goed en gezond uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan een hoog/laag bureau, een goede stoel, schermen, laptop, etc. Daarnaast is er een kantine met voetbaltafel, dartbord en heerlijke koffie. Naast het harde werken is er dus ruimte genoeg om met je collega’s te ontspannen!

Dit zeggen medewerkers:

‘Bij Endenburg kan je jezelf zijn. Hier worden alle middelen ter beschikking gesteld om je grenzen te verleggen en jezelf te ontplooien. Misschien wel het mooiste bedrijf van Rotterdam!’

– Dennis Leijten (Senior Inspecteur)

Werken aan kwaliteit

Samen werken wij aan kwaliteit en mooie projecten om onze klanten het beste te geven. Wil je hier aan mee werken en weten hoe het is om bij ons te werken? Loop dan een dag met ons mee en proef de gezellige en open sfeer die er is bij ons! Ook mag je natuurlijk direct op één van onze vacatures solliciteren. Kom je binnenkort bij ons op de koffie? Wij hebben de rode loper al voor je uitgelegd!

Onze vacatures

€ 3.950,- tot € 5.540,- bruto per maand
€3.350,- tot €4.650,- bruto per maand
€3.300 - €4.100
€3.350,- tot €4.650,- bruto per maand
€3.060 - €4.210 bruto per maand
€3.000 - €3.800 bruto per maand
€3.700 - €4.700 bruto per maand
€2.680 - €3.800 bruto per maand

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB