Buitendienst

Samen duurzaam elektrificeren

Welkom makers

Mooie projecten uitvoeren voor goede klanten met de leukste collega’s; wat wil je nog meer? Als je graag je handen uit de mouwen steekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze projecten bevinden zich vaak op bijzondere locaties. Soms op grote hoogtes, soms onder de grond. Met de juiste tools zorgen wij ervoor dat alles goed werkt! Er is genoeg uitdaging.

De mooiste werkomgeving

Werken in de buitendienst betekent op veel verschillende plekken komen! Ons werkgebied is de regio Groot-Rotterdam, met af een toe een uitstapje iets verder weg (maar wel binnen Nederland). Je komt op plekken waar veel mensen niet zomaar kunnen komen. Van zorg tot industrie en van onderwijs tot overheid, samen werken wij in allerlei branches en op uiteenlopende manieren aan de beste technische oplossingen. Belangrijke branches voor Nederland waar wij aan mee mogen werken!

Dit zeggen medewerkers:

‘Da’s het betere werk. De slogan die op alle bedrijfsauto’s staan. Kortom, wij gaan voor het betere werk’

– Eric Bouckaert (Servicetechnicus)

Engineer Automatisering vacature bij endenburg

Werken met goede tools

Goed gereedschap is betrouwbare productie. Om kwaliteit te kunnen leveren vinden wij goed en betrouwbaar gereedschap, dat lang mee gaat, belangrijk. Onze goed uitgeruste werkbussen bevatten daarom alle tools die nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren.

Zien wij je snel ?

Help jij mee aan het duurzaam elektrificeren van Nederland? Dan ben je altijd welkom om bij ons op de koffie te komen of een keer te kijken bij één van onze projecten. Er wordt natuurlijk altijd hard gewerkt, maar wij maken graag tijd voor jou! En mocht je nu al enthousiast zijn en bij ons willen werken? Kijk dan naar onze vacatures! Wij hebben de rode loper al voor je uitgelegd!

Onze vacatures

€3.200 - €4.700
€3.200,- tot €4.000,- bruto per maand
€3.200,- tot €4.000,- bruto per maand
€3.400 - €4.700 bruto per maand
€2.400 – € 3.000
€2.700,- tot €3.400,- bruto per maand

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB